Members of the group

Met synergie ondernemen

De MSO Group is in 2020 ontstaan door het samenvoegen van drie gerenommeerde sloopbedrijven die sindsdien Met Synergie Ondernemen: Meuva, Schotte en Oranje. Door de krachten te bundelen in kennis, ervaring en dienstverlening ontzorgen wij opdrachtgevers wereldwijd volledig in het slopen tot het bouwrijp maken van locaties in de industriële en civiele sector. Van olieraffinaderijen tot energiecentrales en van woningen tot ziekenhuizen. Zelfs voor de meest grootschalige en complexe projecten hebben wij een effectieve, veilige en duurzame totaaloplossing.

MEUVA

Meuva is een deskundig en innovatief demontagebedrijf dat sinds 1966 wereldwijd oplossingen biedt voor ingenieuze, grootschalige projecten in de industriële sector. Van het slopen van enorme energiecentrales tot kleine specialistische werkzaamheden als het verwijderen van pakkingen. We zijn gespecialiseerd in de (petro)chemische industrie. We denken mee met opdrachtgevers en hebben voor onconventionele vraagstukken out-of-the-box oplossingen.

SCHOTTE

Schotte is een ervaren en gerenommeerd sloopbedrijf dat sinds 1930 betrouwbare oplossingen biedt voor uiteenlopende projecten in zowel de industriële als de civiele sector. Van het slopen en demonteren van bouwwerken tot het recyclen en verhandelen van gebruikte materialen en apparatuur. Door de jarenlange ervaring zijn we bekend in vrijwel alle branches en hebben we gecertificeerde medewerkers die we inzetten voor wereldwijde projecten.

ORANJE

Oranje is een duurzaam en betrokken amoveerbedrijf dat sinds 1943 oplossingen biedt voor nationale projecten in de civiele sector. Dit zijn projecten voor woonobjecten, bedrijven, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen. We zijn gespecialiseerd in het duurzaam afbreken en bouwrijp maken van locaties binnen de stedelijke herontwikkeling. Van sloopwerk tot asbestsanering en van infra tot recyclen.