Members of the group

Met synergie ondernemen

De MSO Group is in 2020 ontstaan door het samenvoegen van drie gerenommeerde sloopbedrijven die sindsdien Met Synergie Ondernemen: Meuva, Schotte en Oranje. Door de krachten te bundelen in kennis, ervaring en dienstverlening ontzorgen wij opdrachtgevers wereldwijd volledig in het slopen tot het bouwrijp maken van locaties in de industriële en civiele sector. Van olieraffinaderijen tot energiecentrales en van woningen tot ziekenhuizen. Zelfs voor de meest grootschalige en complexe projecten hebben wij een effectieve, veilige en duurzame totaaloplossing.

Meuva is een deskundig en innovatief demontagebedrijf dat sinds 1966 wereldwijd oplossingen biedt voor ingenieuze, grootschalige projecten in de industriële sector. Van het slopen van enorme energiecentrales tot kleine specialistische werkzaamheden als het verwijderen van pakkingen. Meuva is gespecialiseerd in de (petro)chemische industrie. Meuva denkt mee met opdrachtgevers en heeft voor onconventionele vraagstukken out-of-the-box oplossingen.

Schotte is een ervaren en gerenommeerd sloopbedrijf dat sinds 1930 betrouwbare oplossingen biedt voor uiteenlopende projecten in zowel de industriële als de civiele sector. Van het slopen en demonteren van bouwwerken tot het recyclen van gebruikte materialen en apparatuur. Door de jarenlange ervaring is Schotte bekend in vrijwel alle branches en heeft Schotte gecertificeerde medewerkers die ze inzetten voor wereldwijde projecten.

Oranje is een duurzaam en betrokken amoveerbedrijf dat sinds 1943 oplossingen biedt voor nationale projecten in de civiele sector. Oranje is gespecialiseerd in het amoveren (duurzaam afbreken) en bouwrijp maken van locaties binnen de stedelijke herontwikkeling. Dit zijn projecten voor woonobjecten, bedrijven, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen. Oranje pakt daarbij duurzaam door als het gaat om slopen en hergebruik van grondstoffen.