Over MSO Group

Wij maken ruimte voor de toekomst

Elkaar versterken, daar draait het om binnen de MSO Group. De MSO Group is in 2020 ontstaan door het samenvoegen van Meuva, Schotte en Oranje, drie gerenommeerde demontage- en amoveerbedrijven. Door krachten te bundelen qua kennis, ervaring en dienstverlening ontzorgen wij opdrachtgevers wereldwijd volledig, van het slopen tot het bouwrijp maken van locaties in de industriële en civiele sector. Van olieraffinaderijen tot energiecentrales en van woningen tot ziekenhuizen. Zelfs voor de meest grootschalige en complexe projecten hebben wij een effectieve, veilige en duurzame totaaloplossing. Dit is alles doen we met een fantastische en kundige groep mensen. Dat is ondernemen met synergie!

RSPF

Dienstverlening

Door het verenigen van deskundige vakmensen beschikken we over zeer ruime ervaring in:

  • Sloopwerk
  • Demontage
  • Asbestsanering
  • Bodemsanering
  • Snij- & zuigtechniek
  • Infrawerk
  • Recycling

Wij bieden totaaloplossingen onder één dak. We bepalen per project de juiste inzet van mensen en machines. Onze opdrachtgevers hebben één aanspreekpunt die alles regelt van sloop tot wederopbouw. Denk hierbij aan vergunningen, contacten met instanties, tekeningen, calculaties tot aan een goede planning en uitvoering. Zo zorgen we voor optimale efficiëntie en kwaliteit.

Health, Safety, Security, Environment, Quality

In onze werkwijze staat HSSEQ altijd voorop, ofwel: gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit. We staan hierin dicht bij onze opdrachtgever en onze samenleving. Communicatie met betrokkenen in de omgeving, out-of-the-box denken voor maximale kwaliteit en veiligheid en het hoogwaardig hergebruik van sloop- en restmateriaal zijn essentiële onderdelen van ons werk.

RSPF