MSO Circulair

Proactief richting de toekomst

Wij kiezen ervoor proactief deel te nemen aan een circulaire economie door te investeren in technologie en innovatie en zo steeds meer uit bij sloop vrijkomende materialen te halen en hoogwaardig hergebruik te stimuleren. Door mee te bewegen in de energietransitie en gebruik te maken van moderne machines met een lage uitstoot zijn we bewust bezig met onze CO2 footprint.

Duurzaam recyclen doen wij via direct en indirect hergebruik. Bij direct hergebruik brengen wij de vrijgekomen materialen zonder verdere bewerking in hun oorspronkelijke toepassing terug in de bouwketen. Bij indirect hergebruik bewerken wij de vrijkomende materialen (zoals beton, kalkzandsteen, bitumen) tot hoogwaardige secundaire grondstoffen voor nieuwe bouwmaterialen. Circulariteit gaat bij ons verder dan het recyclen van materialen. Indien mogelijk werken we volgens de principes van Cradle to Cradle, waarbij we grondstoffen en producten zelfs upcyclen.

Bij al onze projecten is maatschappelijk verantwoord ondernemen ons uitgangspunt. Deze werkwijze spaart het milieu en levert onze opdrachtgevers financieel voordeel op. Dat is wat wij noemen ‘duurzaam partnership’.

 MMK HR
 MMK HR
 MMK HR
 MMK HR

MSO Circulair is een voorbeeld van onze bijdrage aan een duurzame (bouw)wereld. Een initiatief waar talloze ondernemers en instellingen al gebruik van maken! Van bouwmaterialen tot meubilair, van apparatuur tot deuren, lichtkoepels en complete vloeren, we bieden alle bruikbare materialen aan voor hergebruik.

Circulair bouwen heeft de toekomst, en die toekomst begint nu. Ons circulaire aanbod is te vinden op Insert, Oogstkaart en Marktplaats en wisselt elke dag. Start de duurzame toekomst vandaag en kijk snel op:

Meer weten over de mogelijkheden van MSO Circulair? Neem gerust contact op met circulair projectleider Wouter ’t Hardt via w.thardt@msocirculair.com.

"Circulair bouwen heeft de toekomst, en die toekomst begint nu."

Wouter 't Hardt

Projectleider Circulair

 MMK HR